23 mei 2024

Beschrijving van de verschillende mogelijkheden voor check-in en toegangscontrole voor gyms, studio's en sportscholen.

Optimaliseer je studio, gym of sportschool met toegangscontrole en incheckoplossingen van Trainin

Bij Trainin streven we naar het optimaliseren van de ervaring voor zowel sportstudio's, gyms als hun leden. Onze toegangscontrole- en incheckoplossingen zijn ontworpen om het incheckproces soepel en veilig te laten verlopen.

Stel je voor: je leden of klanten arriveren bij je gym, scannen een QR-code met hun smartphone, en binnen enkele seconden zijn ze klaar om te trainen. Dit is slechts een van de eenvoudige oplossingen die we aanbieden. Onze basis incheckmethoden, zoals QR-codes, barcodes en RFID-kaarten, zorgen voor een moeiteloos en snel check-in proces, waardoor wachttijden en frustraties tot het verleden behoren.

Voor studio's, gyms of sportscholen die behoefte hebben aan meer geavanceerde controle, biedt onze SALTO KS integratie een uitstekende oplossing. Deze technologie maakt gebruik van de SALTO KS app, RFID-kaarten of PIN-codes om deuren en poorten te beheren. Dit verhoogt de beveiliging en geeft je volledige controle over wie toegang heeft tot jouw faciliteit.

Voor sportscholen die op zoek zijn naar een vergelijkbare oplossing is CardAccess integratie een keuze. Deze veelzijdige oplossing ondersteunt meerdere toegangsopties, waaronder QR-codes, barcodes, RFID-kaarten, vingerafdrukscans en zelfs kentekenherkenning. Dit systeem is ideaal voor grotere faciliteiten die maximale flexibiliteit en beveiliging nodig hebben.

Daarnaast biedt Trainin een API voor pascode/PIN-toegang. Dit is vooral handig voor sportcentra die al PIN-sloten gebruiken, waardoor leden een PIN kunnen ontvangen via een app of e-mail en eenvoudig kunnen inchecken.

De voordelen van deze systemen zijn groot. Ze besparen tijd bij de receptie, verminderen administratieve lasten en verbeteren de algehele klantervaring. Klanten kunnen eenvoudig inchecken voor groepslessen, waardoor hun aanwezigheid automatisch wordt geregistreerd. Voor gyms die 24/7 toegankelijk willen zijn, bieden deze oplossingen de perfecte balans tussen gemak en veiligheid.

Onze oplossingen gaan verder dan alleen inchecken. Ze integreren naadloos met andere software en systemen, wat extra beveiligingsmogelijkheden biedt. Van slimme deursloten tot poortjes, Trainin zorgt ervoor dat je altijd de controle hebt over de toegang tot jouw studio, gym of sportschool.

Kortom, of je nu een kleine boutique studio runt of een grote fitnessclub, Trainin biedt de toegangscontrole- en incheckoplossingen die je nodig hebt om je bedrijfsvoering te professionaliseren en je leden een vlekkeloze ervaring te bieden. Voor meer informatie, bekijk onze toegangscontrole en incheckpagina.

Start vandaag nog met Trainin.

Bespaar tijd en geld en krijg meer grip op jouw bedrijf.

Geen contracten of opstartkosten. Trainin staat klaar voor jou.

14 dagen proefperiode

Maandelijks opzegbaar

Makkelijk overstappen

Start vandaag nog met Trainin.

Bespaar tijd en kosten en krijg meer grip op jouw bedrijf.

Geen contracten of opstartkosten. Trainin staat klaar voor jou.

14 dagen proefperiode

Maandelijks opzegbaar

Makkelijk overstappen

Start vandaag nog met Trainin.

Bespaar tijd en kosten. Geen contracten of opstartkosten.

Trainin staat klaar voor jou.

14 dagen proefperiode

Makkelijk overstappen