23 mei 2024

In deze blog bekijken we de verschillende voordelen van het gebruik van de Trainin app.

In de dynamische wereld van sport en fitness is technologie een onmisbare bondgenoot geworden. Trainin staat vooraan in deze revolutie, met een app die specifiek is ontworpen om sportondernemers, zoals coaches, studio's en gyms, te ondersteunen. In deze blog verkennen we de vele voordelen van Trainin en hoe het jouw sportbedrijf naar een hoger niveau kan tillen.


Voordelen van Trainin voor jou als sportondernemer


Persoonlijke Klantenservice

Bij Trainin geloven we in de kracht van persoonlijke aandacht. We behandelen onze klanten zoals we zelf ook behandeld willen worden. Of je nu wilt appen, mailen of bellen, er staat altijd iemand klaar om je verder te helpen. Onze toegewijde klantenservice zorgt ervoor dat je nooit vastloopt en altijd de ondersteuning krijgt die je nodig hebt.


Scherpe Prijs

We begrijpen dat kosten een belangrijke factor zijn voor sportondernemers. Daarom bieden we Trainin aan tegen een scherpe prijs, zonder concessies te doen aan kwaliteit. We hebben drie pakketten om aan de behoeften van verschillende ondernemers te voldoen:

- Starter Pakket: Perfect voor startende ondernemers. Dit pakket biedt alle basisfunctionaliteiten die je nodig hebt om je bedrijf op te starten.

- Pro Pakket: Ideaal voor kleine studio's. Dit pakket bevat uitgebreidere functies om je bedrijf te laten groeien en efficiënter te beheren.

- Premium Pakket: Voor gyms of sportscholen met meerdere vestigingen. Dit pakket biedt alle geavanceerde tools en ondersteuning die je nodig hebt om een groter bedrijf te runnen.

Hier lees je meer informatie over de tarieven.


Innovatie en Doorlopende Ontwikkeling

Bij Trainin stoppen we nooit met innoveren. Op basis van feedback van onze klanten ontwikkelen we constant nieuwe functionaliteiten. Dit zorgt ervoor dat onze app altijd up-to-date is met de laatste trends en behoeften in de sportbranche.


Efficiënte Tijdplanning en Roostering

Een van de grootste uitdagingen voor sportondernemers is het efficiënt beheren van hun tijd. Met Trainin kun je eenvoudig trainingen en lessen plannen, herplannen en beheren. Hierdoor kun je meer tijd besteden aan het coachen en minder aan administratieve taken.


Geautomatiseerde Administratie

Onze app neemt je veel administratief werk uit handen. Credits worden automatisch afgeschreven, betalingen worden verwerkt en facturen worden automatisch gegenereerd en verstuurd. Dit bespaart je niet alleen tijd, maar ook fouten en stress.


Eigen App

Bij Trainin onderscheiden we ons door elke klant een eigen app in huisstijl aan te bieden. Met deze app kunnen sporters met slechts een paar klikken zich aanmelden voor de volgende training en een nieuwe rittenkaart of abonnement aanschaffen. Of je nu kiest voor een web-app of een app die beschikbaar is in de App Store of Google Play Store, je klanten zullen genieten van het gemak en de professionele uitstraling. Deze gepersonaliseerde app versterkt de band met je klanten en verbetert hun algehele ervaring.

Succesverhalen

Bij Trainin zijn we trots op de positieve impact die we hebben op onze gebruikers. Neem bijvoorbeeld het verhaal van 2Refocus die dankzij Trainin hun ledenbestand met 20% heeft zien groeien in slechts drie maanden. Door efficiëntere planning en betere klantcommunicatie konden ze meer tijd investeren in het leveren van hoogwaardige trainingen. Daarnaast zijn we trots om mooie partners zoals RITE, Sportstudio 79, Fysiek Health Club, Thriving Life Club en Amsterdam Dance Centre te mogen helpen.


Conclusie

Met Trainin heb je een krachtige tool in handen die je helpt je sportbedrijf efficiënter te runnen, je klanten beter te bedienen en je marketing te optimaliseren. Dankzij onze persoonlijke klantenservice, scherpe prijs en constante innovaties blijven we voorop lopen in de markt. Wacht niet langer en ontdek zelf hoe Trainin jouw onderneming kan transformeren. Probeer Trainin.nl vandaag nog de eerste 14 dagen gratis of maak een afspraak voor een online demo.

Start vandaag nog met Trainin.

Bespaar tijd en geld en krijg meer grip op jouw bedrijf.

Geen contracten of opstartkosten. Trainin staat klaar voor jou.

14 dagen proefperiode

Maandelijks opzegbaar

Makkelijk overstappen

Start vandaag nog met Trainin.

Bespaar tijd en kosten en krijg meer grip op jouw bedrijf.

Geen contracten of opstartkosten. Trainin staat klaar voor jou.

14 dagen proefperiode

Maandelijks opzegbaar

Makkelijk overstappen

Start vandaag nog met Trainin.

Bespaar tijd en kosten. Geen contracten of opstartkosten.

Trainin staat klaar voor jou.

14 dagen proefperiode

Makkelijk overstappen